Home

Norges mest attraktive by 2021

Sist oppdatert: 10. juli 2017. Fredrikstad gikk nylig av med seieren som Norges mest attraktive by. «Attraktiv by» er statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling, og den skal belønne planlegging og gjennomføring av bærekraftig by- og stedsutvikling med høy kvalitet Arendal, Egersund og Fredrikstad konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2017. Styrket bysentrum, variert rekreasjons- og kulturtilbud og boligbygging er fellesnevnere Fredrikstad har vunnet statens pris for landets mest attraktive by i 2017. Satsing på gratis ferge og handel i sentrum gjorde at Egersund og Arendal ble slått av Østfold-byen I 2017 ble Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by. Hør hva sentrumsleder Line Jeppesen og ordfører Jon-Ivar Nygård har å si om dette Fra Norges mest attraktive by: Anbefales å fjerne dialekten på NRK De to andre kandidatene som var aktuelle til kåringen av årets mest attraktive by i 2017, var Arendal og Egersund

Norges mest attraktive by - Reisetip

 1. Fredrikstad vant i 2017 - nå kan Moss bli landets mest attraktive by . Norges mest attraktive by 2030! Har all grunn til å glise: Her mottar Byfergene og fergeførerne Plankebærer-prisen. Denne Østfold-byen kan etterfølge Fredrikstad som Landets mest attraktive
 2. Fredrikstad vinner Statens pris for attraktiv by for 2017. Juryen trekker frem byens satsing på gratis ferge og handel i sentrum som to viktige momenter for valget av vinner. - Fredrikstad har jobbet målbevisst over lenger tid for å styrke sentrum. Jeg..
 3. Karrierebarometeret 2017 Ingeniørstudentene: - Dette er Norges mest attraktive arbeidsgivere karrierebarometeret 2017 Dette er de mest attraktive traineeprogrammene blant IT-studente
 4. Juryens begrunnelse for at Fredrikstad er vinner av Attraktiv by 2017 og vurdering av de øvrige finalistene; Arendal og Egersund
 5. en vakker sensommerdag. Det skulle bare mangle om jeg ikke skulle gjøre litt stas på bursdagsbarnet
 6. ert Egersund til prisen «Attraktiv by 2017». - Jeg sendte en lang liste over alt som er attraktivt.
 7. ere kandidater til Norges mest attraktive by går ut 17. mars. Prisen deles i år ut for tredje gang og retter seg mot små, mellomstore og store byer. I fjor var Asker, Hammerfest og Bodø finalister - og Bodø stakk av med seieren

Arendal, Egersund og Fredrikstad finalister til Attraktiv

 1. Bodø er kåret til Norges mest attraktive by for 2016. Viljen til å satse på sentrumsutvikling og prosjektet «Ny by - ny flyplass» avgjorde juryens valg av vinner
 2. Mest attraktive arbeidsgivere. Hvert år snakker Universum med et utvalg av landets studenter om hvilke selskaper som er deres drømmearbeidsgivere. Trykk på knappene for å sortere de mest ettertraktede selskapene etter fagfelt
 3. Vil ha godt arbeidsmiljø og bærekraft. Universums årlige Student Survey, rapporten som kartlegger Norges mest attraktive arbeidsgivere blant studenter, er klar.I år har 14 500 respondenter svart i undersøkelsen, noe som - i følge Universum selv, gjør dem til den største og mest omfattende studentundersøkelsen i Norge
 4. Tettstedet Straumen i Inderøy kommune i Trøndelag har knappe 1800 innbyggere, men er likevel Norges mest attraktive sted. Denne uken fikk de bekreftelsen i form av Attraktiv by-prisen, statens egen pris for bærekraftig by- og stedsutvikling som deles ut av Kommunal- og moderniseringsdepartementet
 5. Fredrikstad er i finalen for å bli kåret til Norges mest attraktive by 2017. Torsdag var juryen for byutviklingsprisen «Attraktiv by 2017» på besøk
 6. Rekruttereren Slik får du jobb hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere Les HR-konsulentens tips til hva som kreves for å sikre seg en jobb hos dem. karrierebarometeret 2019 Mest attraktive karrierebarometeret 2017 Dette er de mest attraktive traineeprogrammene blant ingeniørstudenten
 7. ister Jan Tore Sanner og juryleder Erling Dokk Holm kommer til byen. Gratis kake/boller, underholdning og hyllest fra klokketårnet på rådhuset ved domkantor Dan René Dahl

Bergen er kåret til årets mest attraktive by! Juryen mener Bergen har tatt modige og nytenkende grep for å styre byutviklingen på en bærekraftig måte. Byen viser hvordan byutvikling også er samfunnsutvikling - og er et forbilde for andre. - Det er utrolig stas at juryen har valgt Bergen som Norges mest attraktive by Stillingen er en utfordrende og synlig stilling som gir muligheter til å påvirke utviklingen av Norges 6. største by - og Norges mest attraktive by 2017! Spørsmål om stillingen rettes til Fredrikstad Næringsforening ved daglig leder Kjell Arne Græsdal, tlf. 908 56 464 I 2019 ble Bergen kåret til Norges mest attraktive by. Tidligere vinnere er Kristiansand i 2018, Fredrikstad i 2017, Bodø i 2016 og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs Hospital. Nøkkelor Bergen kåret til Norges mest attraktive by Bergen slo Moss og Voss i konkurransen om å bli Norges mest attraktive by 2019. Juryen trekker fram vestlandshovedstaden som modig og nytenkende

For meg har Fredrikstad alltid vært Norges mest attraktive by. Nærheten til sjø og skjærgård, til Oslo og Sverige, Gamlebyen og Isegran, Trosvikbanen (da vi bodde der) og Fredrikstad-marka. I 2018 ble Kristiansand kåret til Norges mest attraktive by. Tidligere vinnere er Fredrikstad i 2017, Bodø i 2016 og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs Hospital. Kommune og forvaltning; Nyheter Ny langtidsplan for forsvarssektoren: - Regjeringen styrker Forsvare Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by. De to andre kandidatene som var aktuelle til kåringen av årets mest attraktive by i 2017, var Arendal og Egersund. Statens pris for attraktiv by består av 250.000 kroner, et diplom og en plakett som kan settes opp på stedet

Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by - NRK Oslo

 1. Attraktiv by-prisen deles ut av kommunal- og moderniseringsdepartementet, og er statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling. I fjor ble Bergen kåret til Norges mest attraktive by, i 2018 Kristiansand, i 2017 Fredrikstad, i 2016 Bodø og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs hospital
 2. Denne byen er kåret til Norges mest attraktive De to andre kandidatene som var aktuelle til kåringen av årets mest attraktive by i 2017, var Arendal og Egersund. Statens pris for attraktiv by består av 250.000 kroner, et diplom og en plakett som kan settes opp på stedet
 3. De to andre kandidatene som var aktuelle til kåringen av årets mest attraktive by i 2017, var Arendal og Egersund. Statens pris for attraktiv by består av 250.000 kroner, et diplom og en plakett som kan settes opp på stedet. Prisen deles ut årlig og har som mål å belønne byer med bærekraftig utvikling
 4. Norges mest attraktive by 2017 Les mer → Ja, grønne bygg gir merverdi. Forskning fra Høgskolen i Østfold. Les mer → Hjelper oppfinnere å sette idéer ut i livet Les mer → Fredrikstad har blitt et eldorado for ingeniører Les mer →.
 5. Fredrikstad er i finalen for å bli kåret til Norges mest attraktive by 2017. Torsdag var juryen for byutviklingsprisen «Attraktiv by 2017» på besøk

Norges mest attraktive by i 2017 - YouTub

Norges mest attraktive arbeidsgivere 2017 6. mai 2017 / i Blogg / av Arve Kvalsvik. Da er resultatene fra årets versjon av Karrierebarometeret, og lister over attraktive arbeidsgivere er publisert i Aftenposten og på Karrierestart. Du kan se alle listene på denne siden:. I 2018 ble Kristiansand kåret til Norges mest attraktive by. Tidligere vinnere er Fredrikstad i 2017, Bodø i 2016 og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs Hospital. Byer og steder kan nomineres frem til 15. mars. Prisen deles ut i juni. Illustrasjon fra KMD. Les mer på KMD.n

Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by - V

Moss er i finalen i årets kåring av Norges mest attraktive by. Bergen og Voss er de to andre som er med i å kjempe om den statlige prisen for bærekraftig by- og stedsutvikling. Fredrikstad. Nå er det grunn til å feire - Straumen vant kampen mot Hamar og Porsgrunn om å være Norges mest attraktive sted

Er dette Norges mest attraktive by?

Fredriksstad Blad - Norges mest attraktive by

Fredrikstad er kåret til «Norges mest attraktive by 2017». Prisen belønner hvert år byer som driver bærekraftig by- og stedsutvikling av høy kvalitet og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner er imponert over hva man har fått til i Fredrikstad Fredrikstad ble kåret til Norges mest attraktive by i statens kåring i 2017. Juryen som var oppnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet mente blant annet at Fredrikstads kollektivtilbud var veldig bra. Ikke minst at gratis byferge på elven Glomma, som renner gjennom byen, var et godt initiativ Fredrikstad - Norges mest attraktive by 2017. Visit Fredrikstad Hvaler. 23. juni 2017 · God helg, Fredrikstad! Vi spurte dere om ditt beste ORD når vi sier Fredrikstad - for et engasjement og for en # bykjærlighet vi fikk tilbake! Her er resultatet, tusen takk :- Fredrikstad er i 2017 kåret til landets mest attraktive by. Fredrikstad er Norges mest attraktive by Fredrikstad er i 2017 kåret til landets mest attraktive by Fredrikstad er Norges mest attraktive by. - Dette var en herlig beskjed å våkne opp til. Nå er jeg virkelig glad og stolt, sier sentrumsleder Stine Ferguson til Fredrikstad Blad

Hvilken by i Østfold er den beste? Det er selvfølgelig ikke lett for byene å bli enige om. Men Fredrikstad kommunes ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) og eier av «Hotel Fredrikstad» Bjørn Erik. I 2017 ble Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by, og i de to foregående årene var det henholdsvis Bodø og og Trondheim ved St. Olavs Hospital. (ANB) Lik Porsgrunns Dagblad på Faceboo Sopra Steria blant Norges mest attraktive arbeidsgivere IT-konsulentselskap omsetter for nær to milliarder kroner og leverer en vekst på 13 prosent på det norske markedet i 2017 Det har blitt gjort flere kåringer av Norges flotteste dialekt, og resultatet varierer fra kåring til kåring. Les også: Dette er de vanligste åpningsreplikkene på Happn. I 2012 kåret P4 telemarksdialekten til Norges vakreste dialekt, og i en avstemning i Nettavisen i 2015, ble nordnorsk stemt frem som mest sexy

I 2019 ble Bergen kåret til Norges mest attraktive by. Tidligere vinnere er Kristiansand i 2018, Fredrikstad i 2017, Bodø i 2016 og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs Hospital. 821 felte elg i Finnmar Hundholmen Byutvikling gratulerer Bodø Kommune med prisen for beste kulturkommune 2017. (Foto: Trond Kristiansen/flickr) - Året etter at vi ble kåret til Norges mest attraktive by, blir Bodø kåret til Norges Beste Kulturkommune - Fantastisk, sier direktør Morten Chr. Jakhelln i Hundholmen Byutvikling - Det er utrolig stas at juryen har valgt Bergen som Norges mest attraktive by. Jeg gleder meg til å dele ut denne prisen til alle bergensere i Bergen 12. juni, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) - selv bergenser og tidligere byrådsleder i hjembyen 13. mars 2017 · Synes du at DU bor på et attraktivt sted? Send inn ditt forslag til hvem som fortjener prisen Attraktiv by innen 17. mars! Nominer her: Bergen er Norges mest attraktive by 2019. Attraktiv by - Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling. 8,8 k visninger · 3. juni 2019 «Norges mest attraktive by 2014» Med boligsosiale briller Sammenhengene i planverket og helhetlig Boligplan som verktøy, samt om «Utbyggingsprogrammet i helse og omsorg». «Eldrebølgen kommer» BOLIGER FOR FREMTIDEN 2017

Feiring av Norges mest attraktive by 2017. Public · Hosted by Fredrikstad kommune. clock. Tuesday, June 13, 2017 at 12:30 PM - 1:30 PM UTC+02. More than a year ago. 210 Went · 683 Interested. Share this event with your friends. Hosted by Finalist. Det er Porsgrunn, Hamar og tettstedet Straumen i Inderøy kommune i Trøndelag, som konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2020. Årets finalister er mindre byer og steder som, ifølge Kommunal og moderniseringsdepartementet, legger til rette for bærekraftig utvikling gjennom å skape attraktive og levende sentrum Bodø er kåret til Norges mest attraktive by i 2016! Prisen, som har fått navnet «Attraktiv by», er Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling. Prisen har bare blitt delt ut en gang tidligere i da var det Trondheim som gikk av med seieren for å ha lagt St.Olavs hospital midt i byen

Sopra Steria blant Norges mest attraktive arbeidsgivere på ny kåring Pressemelding • okt 14, 2020 13:00 CEST. PÅ TOPP 10. Rameen Khan. Harstads ordfører kan ganske enkelt glemme å innkassere en pris dersom Harstad kommune ikke kan vise til betydelig sentrumsutvikling. Dette var nemlig et sterkt vektlagt kriterium da Bodø ble kåret til Norges mest attraktive by, og det var også av vesentlig betydning da plankebyen Fredrikstad nylig ble tildelt prisen for 2017

Fredrikstad er årets mest attraktive by! - regjeringen

March 13, 2017 · Synes du at DU bor på et attraktivt sted? Send inn ditt forslag til hvem som fortjener prisen Attraktiv by innen 17. mars! Nominer her: Bergen er Norges mest attraktive by 2019. Attraktiv by - Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling. 8.7K views · June 3, 2019 Norges mest attraktive by? Sist oppdatert: 10.07.2020; Innhold. Del. Facebook Twitter LinkedIn Epost. Innhold. Porsgrunn er blant tre av finalistene til statens pris for bærekraftig utvikling, Attraktiv by-prisen 2020. I dag hadde vi besøk av kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup Jeg bor i Norge`s mest attraktive by; Fredrikstad! Jeg har aldri angret på at jeg flyttet tilbake til min hjemby Fredrikstad for 4 år siden. På midten av -80 tallet flyttet jeg til Oslo- området, og har nok innerst inne savnet hjembyen min til tider 23. juni ble Norges mest attraktive arbeidsgiver kåret i et digitalt event hos Randstad. Under ledelse av Anne Lindmo kunne TechnipFMC, Schlumberger og Akers Solutions hente de gjeveste prisene for henholdsvis 1., 2. og 3. plass. I år var topplisten sterkt preget av bedrifter som har sitt virke innen olje og energi Norges mest attraktive by 2017 / Fredrikstad. 8 kommentarer. Posted on 13.06.2017 kl. 19:29 . I dag fikk vi prisen av Jan Tore Sanner. Masse folk i byen vår, flott pris å vinne. Det gjør noe med meg.

Karrierebarometeret - Norges mest attraktive arbeidsgiver

Koronasituasjonen gjør at det videre arbeidet med å kåre Norges mest attraktive by må endres. - Vi har fått inn over 150 nominasjoner som juryen jobber videre med. Men selve kåringen og utdeling av prisen må vi dessverre utsette til over sommeren, sier.. Feiring av Norges mest attraktive by 2017. Offentlig · Arrangeres av Fredrikstad kommune. clock. Tirsdag 13. juni 2017 kl. 12:30-13:30 UTC+02. Mer enn et år siden. 212 var der · 690 interessert. Del dette arrangementet med vennene dine. Arrangeres av Er Ålesund Norges mest attraktive by? Nå kan du nominere kandindater til konkurransen «Attraktiv by - statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling». - Vi må bygge byer der folk kan bo, arbeide og reise klimavennlig. Med prisen for Attraktiv by ønsker vi å løfte frem gode eksempler som kan inspirere andre, sier kommunal- og [ «Norges mest attraktive by 2020 skal kåres i juni. Vi i juryen håper dere vil nominere mange gode byer og steder. Startskuddet går i midten av februar!Vi jakter forbildene som går foran og kvister løype, de stedene andre kan se til og lære av. Er det ditt sted Oslo: Landets mest attraktive arbeidsgivere stemt frem av mer enn 11.000 yrkesaktive. Årets rangeringer over de mest attraktive arbeidsgiverne for yrkesaktive viser at DNB har kapret førsteplassen fra Google som faller ned på en tredjeplass blant økonomene. IT-listen holder seg stabil med Google på førsteplass etterfulgt av Microsoft og FINN.no, hvorpå FINN.no haler seg innpå Microsoft

KARRIEREBAROMETERET - NORGES MEST ATTRAKTIVE ARBEIDSGIVERE. StudentTorget.no. Velkommen til hele Norges studentportal! STUDENTRABATTER 2.290 studenttilbud Studentliv Fra a-. Norges mest attraktive arbeidsgivere Konsulentselskapet Sopra Steria stiger i attraktivitet i en omfattende mling blant nesten 11 000 h¿yutdannede yrkesaktive. 2017-11-09T13:22:00+01:00.

Fredrikstad vinner Statens pris for attraktiv by for 2017. Juryen trekker frem byens satsing på gratis ferge og handel i sentrum som to viktige momenter for valget av vinner. - Fredrikstad har jobbet målbevisst over lenger tid for å styrke sentrum. Jeg er imponert over hva kommunen og næringsdrivende har fått til sammen for å skape levende sentrum og gode byområder, sier kommunal- og. Posted on 09/11/2017 by Christian Nordtømme Sopra Steria blant Norges mest attraktive arbeidsgivere. Konsulentselskapet Sopra Steria stiger i attraktivitet i en omfattende måling blant nesten 11 000 høyutdannede yrkesaktive. Prisen «Årets klatrer 2017» ble overrakt Sopra Steria onsdag kveld under Universum Awards

2018 ble Kristiansand kåret til Norges mest attraktive by. Tidligere vinnere er Fredrikstad i 2017, Bodø i 2016 og i 2015 vant Trondheim, Helse Midt og St. Olavs hospital. (©NTB) Kom med ditt forslag til Norges mest attraktive by i pollen under Kommunalminister Monica Mæland (H) sparker i gang konkurransen om å bli «Norges mest attraktive by». Alle innbyggere kan nominere byer

Juryvurdering Attraktiv by 2017 - regjeringen

40 ledige jobber som Hjem+ er tilgjengelig på Indeed.com. Barne - Og Ungdomsarbeider, Barnehagelærer, Badevakt og mer MEST ATTAKTIV: Sola kommune troner øverst på kåringen til NHO og Vista Analyse av Norges mest attraktive og bærekraftige kommuner til tross for og at aktiviteten vil ta seg opp igjen i 2017 Scandic Hotels er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i den nordiske hotellbransjen for 2017. Redaksjonen Publisert tirsdag 30. mai 2017 - 10:49 Sist oppdatert tirsdag 30. mai 2017 - 14:5

Bursdagsbarnet Fredrikstad er Norges mest attraktive by

Skoda har gjort store endringer på sine bestselger Octavia. Den nye versjonen, med nytt design både foran og bak, moderne førerassistansesystemer og mye nytt tilgjengelig utstyr, vil være på. Norges mest attraktive arbeidsgivere 2015 23. mai 2015 / i Blogg / av Arve Kvalsvik Resultatene for Karrierebarometeret 2015, og Statoil faller som følge av oljekrisen

Er dette Norges mest attraktive by? - Stavanger Aftenbla

Bergen er kåret til årets mest attraktive by 2019! Juryen mener Bergen har tatt modige og nytenkende grep for å styre byutviklingen på en bærekraftig måte. Byen viser hvordan byutvikling også er samfunnsutvikling - og er et forbilde for andre. Stor stas - Det er utrolig stas at juryen har valgt Bergen som Norges mest attraktive by Gerd og Jørna: - Veldig fortjent at Fredrikstad ble kåret til Norges mest attraktive by! Artikkeltags. Norges mest attraktive by; Fredrikstad sentrum; Jon Ivar Nygård; Kommunalminister Jan Tore Sanner; Fredrikstad 450 år; Av Lill Mostad. Publisert: 13. juni 2017, kl. 18:30 Sist oppdatert: 13. juni 2017, kl. 18:30. Artikkelen er over 3. 34 ledige jobber som Heltid er tilgjengelig i Østfold på Indeed.com. Ingeniør Vann Og Avløp, Barnehagelærer, Rektor og mer

Randaberg kommune - Norges mest attraktive (lands)b

Moss i finalen om å bli Norges mest attraktive by i 2019 Moss er en by i synlig endring, mener juryen Undersøkelsen rangerer Norges mest attraktive arbeidsplasser basert på tre parametere: Arbeidsgiverens rykte i markedet, arbeidsgiverens opplevde fremgang og om respondentene ønsker å jobbe hos arbeidsgiveren eller ikke. Oslo kommune havner på 47. plass i årets undersøkelse Bergen slo Moss og Voss i konkurransen om å bli Norges mest attraktive by 2019. Juryen trekker fram vestlandshovedstaden som modig og nytenkende I 2017 ble Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by, og i de to foregående årene var det henholdsvis Bodø og og Trondheim ved St. Olavs Hospital. Football news: Deschamps Pro 1:0 with Sweden: against 4-4-2 is the most difficult to play - the opponent loads the flank

33 ledige jobber som Jobb No er tilgjengelig i Rygge kommune på Indeed.com. Barnehagelærer, Badevakt, Ekstrahjelp og mer 31 ledige jobber som Jensens Bøfhus, Norge er tilgjengelig på Indeed.com. Sykepleier, Studieleder - Helse Og Sosialfag, Nestleder og mer

Mest populære arbeidsgivere innen offentlig sektor 2017

Dette er Norges mest attraktive by - NR

Scandic er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i den nordiske hotellbransjen for 2017, i Universum Globals årlige rangering av de mest attraktive arbeidsgiverne, som er basert på svar fra 36.000 studenter i Norge, Finland, Danmark og Sverige, skriver hotellkjeden i en pressemelding Straumen med sine 1800 innbyggere slo byene Hamar og Porsgrunn i kampen om å bli Norges mest attraktive sted. Det er kommunal- og moderniseringsdepartementet som deler ut Attraktiv by-prisen, som er Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling i 2020

Elsker du Mo i Rana? Nå skal Norges mest attraktive by kåres. Til toppen Adresse: Ole Tobias Olsens Gate 2, 8622 Mo I Ran Bodø har blitt kåret til Norges mest attraktive by av kommunal- og samferdselsdepartementet. Nå har Tromsø kommune kommet med sin reaksjon 15 ledige jobber som Jobb Team er tilgjengelig i Rygge kommune på Indeed.com. Sykepleier, Vernepleier, Finansrådgiver og mer - Gardermoen Næringspark må være Norges mest attraktive område å drive forretning i. Både på grunn av tilknytningen til hovedflyplassen, men også nærheten til Oslo via E6. Dette blir nesten som en forstad til hovedstaden, sier Jystad

NiKRs strategi for 2017-2021 » NæringsforeningenFredrikstad - Norges mest attraktive by - fyller 450 år

Mest attraktive arbeidsgivere - studenter - E2

En av disse tre kan bli Norges mest attraktive by. Hamar, Porsgrunn og tettstedet Straumen i Inderøy kommune i Trøndelag kniver om å bli Norges mest attraktive by i 2020. Hermann Möhring. 915 47 914 Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. I år har i overkant av 12 000 studenter sagt sin mening. OBOS rangeres som nr. 43 blant økonomistudentene og nr. 64 blant ingeniørstudentene og er dermed inne på topp-50 listen blant økonomene En ny kåring i regi av Academic Work plasserer Sopra Steria som den syvende mest attraktive arbeidsgiveren for unge arbeidstakere i hele Norge, og det eneste konsulentselskapet på topp ti-listen. - Vi investerer mye i å utvikle våre konsulenter slik at de skal få en god start på sin karriere Attraktiv by 2017. Attraktiv by - Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling. 30. maj 2017 ·. Tre selskaper som leverer tekniske løsninger til olje- og energisektoren topper listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere. I Randstad Employer Brand Research 2020 er TechnipFMC vinneren, etterfulgt av Schlumberger og Aker Solutions

En av Norges mest attraktive arbeidsplasser. HR-direktør Linda Kayser i Innovasjon Norge mottar pris! Foto: Mikkel Moxnes/Universum. Innovasjon Norge kom på pallen da Norges mest attraktive arbeidsgivere ble kåret i går kveld. Bare Statoil og Aker Solutions er mer populære blant unge økonomer P4 er hele Norges favorittkanal i bilen. Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Michael Andreassen serverer en god blanding av nyheter, kjente gjester i studio og den alle beste musikken gjennom dagen. P4 skal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem musikken de liker Statens pris for årets mest attraktive by 2017 går til en by som også har satset på bobiler sentralt i bybildet. Det har ikke vært med i juryens begrunnelse. Den trekker heller fram byens satsing på gratis ferge og handel i sentrum som to viktige momenter for valget av vinner. Les me Jon-Ivar Nygård er ordføraren som har innført gratis ferje til innbyggarane i Fredrikstad. Dette har vore så vellukka at plankebyen er kåra til landets mest attraktive by. Men å gjere kollektivtrafikken gratis, er ikkje kostnadsfritt. Og utfordringane finst tvvest.n

Moss ble slått av Bergen - Moss Dagblad2 kunstkonsulent/ kuratoroppdrag: Arena Fredrikstad og
 • Pigernes kro.
 • Subjektiv eksempel.
 • Sentimente .ro braila.
 • Usas nasjonalmuseum smithsonian.
 • Gradbøye adjektiv på engelsk pretty.
 • Høyeste målte blodsukker.
 • Absalon københavn.
 • Kakadu kultnacht.
 • Figli di separati e nuovi compagni.
 • Ny leca isoblokk.
 • Danmark kvinnelandslag fotball.
 • Herholdt andersen åpningstider.
 • Timepris rørlegger 2018.
 • Powerpoint bild perspektivisch verzerren.
 • Foss bad feelgood.
 • Middag kesam.
 • Mercedes benz cla 180.
 • Christoph waltz net worth.
 • Unfall hennef heute.
 • Drøftingsmøte sykemeldt.
 • Buddha statuer wikipedia.
 • Paradis volleyball.
 • Ørner på s.
 • Hinas ambulanse.
 • Molde kommune teknisk etat.
 • Kartleggingsskjema søvn.
 • Aktiv auto.
 • Hypnose porsgrunn.
 • Antall ord i svenska språket.
 • Studweb bi.
 • Cod ww2 submachine guns.
 • Party themes for adults.
 • Gammalt silvermynt.
 • 914 porsche.
 • Test optiker 2017.
 • Badeland nøtterøy åpningstider.
 • Ebay möbel gebraucht kaufen.
 • Fiberrik mat til hund.
 • Outlook express download norsk.
 • Øyelokkoperasjon gjennom det offentlige.
 • Alexander rybak eurovision.